Jet set

Glumica objavila fotku iz mladosti i oduševila sve

Glumica objavila fotku iz mladosti i oduševila sve
Foto: N.N. | Glumica objavila fotku iz mladosti i oduševila sve

Glumica Dženifer Aniston se pohvalila svojom fotografijom sa mature i još jednom potvrdila da je potpuno prirodna ljepotica za koju je vrijeme stalo.

Holivudska glumica Dženifer Aniston važi za jednu od najfatalnijih dama u Holivudu, a razlog je njena blistav izgled koji, čini se, odolijeva starenju.

Da ova ljepotica ništa nije korigovala na sebi i svom licu, govori najnovija fotografija koju je Anistonova podijelila sa cijelim svijetom.

Bivša supruga Bred Pita je objavila fotografiju sa maturske proslave koja je nastala sredinom osamdesetih godina 20. vijeka.

Osim natapirane i bujne kose, lijepa Džen je pokazala sjajan ten, a mnogi kažu da se glumica nije puno promijenila u proteklih 30 godina.

Inače, glumica je nedavno u intervjuu za "Well + Good" portal otkrila tajnu njene mladolikosti. Riječ je o šejku koji konzumira svakog dana.

"Obično pijem šejk koji se sastoji od čistog proteina, a zatim banana, borovnica, zaleđenih trešnji, stevije, a potom miks zelenog povrća, maca u prahu i malo kakaa. A potom dodajem kolagen peptid koji obožavam. Upravo on daje odlične rezultate. Moji nokti su jači i zdraviji- kako to da objasnim? Oni imaju zdrav sjaj. Riječ je o napitku koji djeluje iznutra, a daje vidljive spoljašnje efekte", kazala je svojevremeno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije