Jet set

Glumici "Igre prijestola" policija uzela bebu

Glumici "Igre prijestola" policija uzela bebu
Foto: N.N. | Glumici ’Igre prijestola’ policija uzela bebu

​Glumici Josephine Gillan, koja je u seriji Igre prestola igrala prostitutku Merel, požalila se na društvenim mrežama jer joj je socijalna služba u Izraelu oduzela dete.

Ona je na svom Twitter nalogu objavila snimak kako joj policija odvodi osmomjesečnu kćerku, a pored snimka je napisala da trenutno ne radi nigdje i da su joj državni organi kidnapovali bebu i predali je drugoj porodici.

’’Ja sam Josephine Gillan. Glumila sam u seriji Igre prijestola i trenutno nemam posao. Prije tri noći moja kćerka je kidnapovana i predata drugoj porodici. Nije mi dozvoljeno da je viđam. Ne znam gdje je. Nisam uradila ništa loše, niti su moji prijatelji koji je čuvaju dok sam išla na liječenje. Pretili su mi zatvorom ako ne predam dijete. Moja porodica i ja samo slomljeni. Prolazim kroz pakao. Pomozite mi da pronađem svoje dijete. Njoj je potrebna pomoć’’, napisala je očajna majka.

Inače, bebu je čuvala njena prijateljica, jer je glumica redovno posjećivala psihologa zbog postporođajne depresije. Ove terapije su joj prepisane od strane socijalne službe, kako ne bi ugrozila dijete, ali sud je ipak odlučio da joj ga uzme.

Ona je inače porjeklom iz Velike Britanije, a u Izraelu se preselila prošle godine, kada je i rodila djevojčicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije