Jet set

Goca i Zlata: "Pijane smo igrale ispred skupštine"

Goca i Zlata: "Pijane smo igrale ispred skupštine"
Foto: Print Screen/Instagram/goca_bozinovska_official | Goca i Zlata: "Pijane smo igrale ispred skupštine"
N.N.

Goca Božinovska i Zlata Petrović decenijama unazad su najbolje prijateljice, a sada su progovorile o detaljima iz prošlosti koji su mnoge nasmijali.

Popularne pjevačice su u emisiji "Ami Dži šou" ispričale anegdote koje su zajedno doživljavale, a i same su se jedva suzdržavale da ne prasnu u smijeh.

"Mi smo uživale u vašim godinama. Uživajte trista na sat, nema tih godina, one se više ne vraćaju. Trista na sat se živelo, skromno, fino, ali živelo se", počela je Zlata, a potom dodala da je Božinovska uvijek važila za ljepšu u društvu.

"A moja Gordana, ceo život žena violina. A ja za njom kao patuljak ceo život. Ona sedi pored jednog čoveka, kao sardine smo napakovani. I ona s njim priča i smeška se. Nije prošlo pola sata, ona mene za ruku i kaže: 'Bežimo!'. Kaže: 'Ovaj neki ludak, svašta će da nam radi!' Ja kažem: 'Ma sedi, bre', glumim heroja. On ode u wc e i ona me uhvati za ruku i mi bežimo, jedva se izvlačimo, a kada ga je ugledala ispred toaleta, viknula je: 'Ne bežimo! Ne bežimo!''',ispričala je Zlata kroz smeh, dok se Goca ubacila:

"Prvo je lepo pričao, a onda je u momentu prebacio: 'Nigde vi ne idete'''.

Kako kažu, njih dvije su uvijek bile dovoljne jedna drugoj i sjajno su se zabavljale i kada se noćni provod završi.

"'Nana' i 'Duga' su zadnja stanica posle provoda. Zlata je tada kupila 'jugića' malog... I idemo mi iz noćnog života, koliko su to bila lepa vremena... Stanemo ispred Skupštine, ona se parkira, pustimo muziku, izađemo iz kola, igramo, pustimo pesmu koja nam se dopada. Mi nastavljamo s provodom. Svaki vikend smo radile i onda nedeljom sve što zaradimo damo muzičarima. U ponedeljak ostanem bez dinara", ispričala je Goca.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije