Jet set

Godine joj ništa ne mogu: Salma Hajek ponovo oduševila izgledom

Godine joj ništa ne mogu: Salma Hajek ponovo oduševila izgledom
Foto: Instagram | Godine joj ništa ne mogu: Salma Hajek ponovo oduševila izgledom

Meksičko-američka glumica Salma Hajek (54) je svojim izgledom u 55. godini života oduševila najvjernije obožavatelje, a onda se pohvalila ogromnim brojem pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Naime, slavna glumica i dalje mami uzdahe muškaraca širom svijeta, a ovog puta je u zelenoj lepršavoj haljini istakla svoje veoma bujno poprsje.

Salma izgleda fantastično za svoje godine - ima savršen dekolte, uzak struk i mladoliko lice, a na dobrom izgledu joj mogu pozavidjeti i duplo mlađe žene.

Ona je tom prilikom nosila bisernu ogrlicu oko vrata, dok je dugu kovrdžavu kosu pustila niz ramena. Na licu je imala blagu šminku u boji kože, dok je na ušima imala biserne minđuše kojima je upotpunila izgled.

Ona je ruke podigla uvis i pokazala koliko je jaka, a zahvalila se i pratiocima na Instagramu na snažnoj podršci.

"17 miliona pratilaca", napisala je Salma u opisu fotografije pored koje je dodala heštegove "ljubav", "zahvalna", "17" i "zeleno".

"Najbolji dekolte na sceni", "Salma, stariš kao dobro vino", "Može li svaki dan nešto da slavi, ako će da bira ovakve haljine?", "Ludo je kako izgledaš", "Izgledaš tako mlado", "Zauvijek prelijepa i zavodljiva", "O Bože, ne mogu da vjerujem kakav imaš dekolte", bili su samo neki od komentara ispod objave, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije