Jet set

"Gogi Sekulić muž ne da razvod"

"Gogi Sekulić muž ne da razvod"
Foto: Print Screen/Instagram/sekulicgoga | "Gogi Sekulić muž ne da razvod"

Pjevačica Goga Sekulić i njen partner Uroš Domanović razišli su se prije šest mjeseci, iako pjevačica želi i zvanični prekid braka, Uroš navodno ne želi da joj da razvod.

"Njega je iznerviralo što je Goga na sva zvona objavila da se razvodi nakon pet godina braka, zato je došlo do problema. Uroš odjednom ne želi da joj da razvod, nikome nije jasno zašto. Ne znamo da li ga je neko tako posavetovao, da li traži nešto zauzvrat kako bi potpisao papire ili jednostavno hoće da se bori za njihov brak", rekao je izvor.

"Oni su se odavno udaljili, žive u dve države, on je zbog poslovnih obaveza u Cirihu, a ona u Beogradu, emocije su se ugasile. Nakon što je Goga odlučila da se sa sinom Vasilijem Andrejom preseli u Srbiju, Uroš i ona bili su u super odnosu, međutim, bez ikakvog povoda on je počeo da joj pravi problem", naveo je izvor.

"Goga najviše strahuje da joj ne traži starateljstvo nad sinom, jer ona za njega živi i bori se kao lavica. Svi je teše da se to neće desiti, jer i on jako voli dete i želi mu najbolje", rekao je izvor blizak pevačici za medije.

Podsjetimo, Goga je ranije otvoreno govorila o razlozima zbog kojih je odlučila da se razvede, a tom prilikom dotakla se i detalja braka.

"Treća osoba ne postoji, prosto smo mi doneli takvu odluku. Sin i ja smo morali da dođemo u Beograd, on je ostao u Cirihu i prosto ta neka težina koja je pala na mene i te obaveze, bila je jača od mene. Opet je Urošu teško samom u Cirihu. Napravili smo neki dogovor i kompromis da ostanemo prijatelji i budemo najbolji roditelji na svetu",  rekla je Goga ranije za Telegraf Jetset.

"Kod nas je to sve tako spontano, s obzirom na o da smo se tako viđali i bili na relaciji Cirih-Beograd, onda kada su bila zimovanja, letovanja, ja sam ta koja je vodila dete da oni budu zajedno. S obirom sa smo bili 6 godina zajedno, negde je već bilo funkcionisanje, da ne kažem, kao familija, možda glupo zvuči. Da bi izbegli te neke tenzije, neka različita razmišljanja, a oboje moramo da se dogovoramo za dete, razveli smo se", rekla je pevačica tada.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije