Jet set

Goran Bogdan u neobičnom izdanju (VIDEO)

Goran Bogdan u neobičnom izdanju (VIDEO)
Foto: Tanjug | Goran Bogdan u neobičnom izdanju (VIDEO)

Hrvatski glumac Goran Bogdan pauzu između glumačkih obaveza iskoristio je za akciju na selu. Goran je u videu na Instagramu pokazao kako kopa zemlju u baštu.

Naime, glumac iz Širokog Brijega u intervjuima često ističe da preferira selo i život u prirodi u odnosu na užurbanost gradskog života, a to često pokazuje na društvenim mrežama.

"Knut Hamsun: Blagoslov zemlje", napisao je u opisu snimka što je  ime norveškog pisca i njegovog Nobelom nagrađenog romana, prenosi Večernji list. hr.

"Loša reklama za teretanu i fitness centre", "Vidi se tehnika, dite s kamena", "Najbrža motika BiH", poručili su mu pratioci, a neki su se pitali i priprema li se na ovaj način za novu ulogu.

Bogdan je nedavno na Instagramu čestitao Međunarodni dan žena i to na zanimljiv način, a svoje je pratioce oduševio. Objavio je fotografiju na kojoj pozira u kućnom ogrtaču i nosi crveni ruž.

"Sretan nam 8. Mart. Trebat će nam...", napisao je.

Fotografija je nasmijala njegove pratioce.

"Najduhovitija čestitka koju sam vidjela", "Najljepša si", "Tako to rade pravi muškarci", "Originalno", pisali su mu pratioci u komentarima.

Glumac je u više navrata javno podržavao žene. U novembr prošle godine Ida Prester objavila je pjesmu "Štit", koju je snimila u okviru kampanje protiv nasilja nad ženama. U spotu se pojavio i Goran.

Podsjetimo, Goran Bogdan je u vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković od 2017. Glumački par upoznao se na snimanju serije "Senke nad Balkanom", a zatim su zajedno glumili u seriji "Signalno područje".

"Žive malo u Zagrebu, malo u Beogradu, a malo i u gradovima gdje su uključeni u seriju ili film. Gdje god da se nalaze u datom trenutku, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svijetu iza četiri zida i u njega ne puštaju nikoga", prenosi Zadovoljna.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije