Jet set

Gordana Bjelica krije ko je otac njene kćerke

Gordana Bjelica krije ko je otac njene kćerke
Foto: Print Screen/Instagram/gordanabjelica888 | Gordana Bjelica krije ko je otac njene kćerke

Glumica Gordana Bjelica,koju je poublika upoznala ulogom sekretarice Bebe u seriji ''Srećni ljudi'', kao prostitutku iz Boljeg života i učešću u rijalitiju "Farma" progovorila je o ocu svoje kćerke Teodore.

U medijima se ranije u nekoliko navrata pisalo da je otac Gordanine kćerke poznati novinar, ratni izvještač koji nije odmah priznao očinstvo.

Ona je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i zbog toga se suočila sa problemima zbog čega je prestala da u medijima pominje njegovo ime i prezime.

"Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju", ispričala je glumica.

"Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo" iskreno je govorila Goca tada, koja se do danas nije mnogo promijenila.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije