Jet set

Gvinet Paltrou: Niko me više nikada neće vidjeti

Gvinet Paltrou: Niko me više nikada neće vidjeti
Foto: Instagram | Gvinet Paltrou: Niko me više nikada neće vidjeti

Glumica Gvinet Paltrou, iako ima samo 51 godinu, već planira da se penzioniše i obećava da je "niko više neće vidjeti" nakon što prestane da glumi.

U novom intervjuu za magazin Bustle, ona je govorila o svojim profesionalnim planovima, koji po svemu sudeći neće imati veze sa projektima pred kamerama u budućnosti.

"Bukvalno ću nestati iz javnog života. Niko me više nikada neće vidjeti", kaže Gvinet Paltrou. Umjesto glume, Gvinet planira da se fokusira na svoj životni brend Goop, koji stvara proizvode u oblasti ljepote, mode, velnesa i hrane.

Između ostalog, Gvinet Paltrou je već lansirala proizvode kao što su sprej koji odbija vampire, svijeće sa mirisom vagine ili vibrator od 10.000 dolara od 24-karatnog zlata. Ali čini se da joj posao ide dobro.

Uživa u tome da bude kreativna, da radi u timu, da bude entuzijastična za nove ideje, inovativna, da razmišlja unaprijed. Ali očigledno joj je potrebno više vremena.

"U fazi sam u kojoj se osjećam kao da su stvari još haotičnije jer sam toliko zauzeta. I moj sin i pastorak su u srednjoj školi, a ponekad se osjećam kao da je školovanje samo po sebi posao sa punim radnim vremenom", ona kaže.

Gvinet Paltrou ima dvoje djece, Epl i Mozesa, sa bivšim mužem Krisom Martinom. Od 2018. udata je za američkog scenaristu i režisera Breda Falčuka (52), koji je u brak doveo još dvoje djece.

Gvinet Paltrou se sama brine o kućnim stvarima. Međutim, i u firmi se "mnogo toga dešava", pa se ponekad napreže do krajnjih granica.

"Mislila sam da ću se u svojim pedesetim iz nekog razloga skrasiti. Ne znam zašto sam mislila da će se to desiti", rekla je glumica, prenosi b92.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije