Jet set

Hagrid iz filma "Hari Poter" postao samotnjak, živi u štali

Hagrid iz filma "Hari Poter" postao samotnjak, živi u štali
Foto: Screenshot/YouTube | Hagrid iz filma "Hari Poter" postao samotnjak, živi u štali

Škotska zvijezda Robi Koltrejn, javnosti najpoznatiji kao Hagrid iz "Harija Potera", a nešto starijima i iz britanskog policijskog sitkoma "Cracker", svakako se obogatio kao jedan od glavnih likova franšize o "magičnom dječaku". Međutim, ovaj glumac, koji će krajem marta napuniti 72 godine, uopšte ne živi kao selebriti.

Već izvjesno vrijeme, naime, Koltrejn boravi u preuređenoj štali u brdima zapadno od industrijskog dijela Glazgova, pišu strani mediji, a OK Magazine čak je i objavio fotografije njegovog trošnog doma, u kom je gotovo - zarobljenik. Prema tamošnjim napisima, on je već pet godina u invalidskim kolicima zbog bolnog osteoartritisa.

Čak ga ni stanodavac, Endru Edmonston (inače u krvnom srodstvu s vojvotkinjom Kamilom) uživo nije vidio oko četiri godine. On je i progovorio o filmskoj zvijezdi za magazin, zabrinut, a ništa drugačije, navodi se dalje, nisu ni priče iz komšiluka.

Ipak, nedavnoe se pojavio u specijalu kojim su "poterovci" obilježili 20. godišnjicu čuvene franšize. Fanovi su tako ostali bez riječi, pošto su vidjeli kako se teško kreće.

Glumac je od 1999. do 2003. godine bio u braku s Ronom Gemel, s kojom je dobio kćerku i sina. Prošle godine je u jednom od rijetkih intervjua za novine otkrio da je u vezi posljednjih 12 godina, ali ništa više od toga.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije