Jet set

Hajdi Klum pokorila Kan (FOTO)

Hajdi Klum pokorila Kan (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Hajdi Klum pokorila Kan (FOTO)

Juče je svečano otvoren 77. Kanski festival , sa premijerom filma "The Second Act". Smatra se najprestižnijom i najstarijom manifestaciom u svijetu kinematografije.

Brojne slavne ličnosti su prošetale sinoć crvenim tepihom, a raskoši i elegancije je bilo na pretek. Svako je bio lijep i autentičan na svoj način, iako se ukusi mogu razlikovati.

Jedna od najbolje obučenih žena je bila manekenka Hajdi Klum (50), koja je ponijela efektnu kreaciju sa potpisom Libanskog dizajnera Saida Kobesija.

Haljina veoma zanimljivog dizajna jer je istakla baš sve što treba.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Sam korset je naglasio njene gornje atribute, dok su ostali nabori i volani padali preko njenih nogu sa strane, dok se prednji dio savršeno video. Bila je u jarko crvenoj boji što je dodatno pojačalo cjelokupan utisak.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Osim haljine veliku pažnju okupljeni i čitave javnosti privukle su cipele koje je Hajdi ponijela tokom ove veoma važne večeri. U pitanju je bio odvažan paru šiljatih salonki u srebrnoj boji sa vrtoglavo visokom petom.

Napravljene od lakirane kože, sa štiklom između 10 i 15 cm ove cipele savršeno su izdužile njenu liniju i učinile da izgleda fantastično. Cjelokupan izgled je zaokružila sa diskretnim nakitom, šminkom i veoma opuštenom frizurom. Čini se da je taj cjelokupan spoj dao ovaj pun pogodak.

(Informer)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije