Jet set

Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad

Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad
Foto: Tanjug/AP | Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad
N.N.

Bivši zaposlenici "Firme" ovih dana, nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja kćerke Lilibet Diane, imaju pune ruke posla. Na Global Citizen Liveu poslali su važnu poruku o vakcinaciji, a svojim gestovama, zagrljajima i držanjem za ruke, pokazali su kako su skladniji nego ikad.

Prvi put nakon što je rodila kćerku Lilibet Dianu, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, Megan Markl i princ Hari, ovih dana pojavili su se u javnosti kako bi prisustvovali na filantropskoj manifestaciji - na Global Citizen Liveu. U Central Parku u Njujorku na pozornicu je Hari ušetao držeći Megan za ruku, a tokom govora, međusobno su se pogledavali i izgledali su zaljubljenije nego ikad.

"Jesmo li spremni učiniti ono što treba kako bismo zaustavili pandemiju", pitao je Hari publiku, a Megan je dodala:

"Toliko toga možemo učiniti u ovom trenutku da zaustavimo pandemiju. Zbog toga smo svi danas ovdje", rekla je bivša glumica.

Hari je dodao kako se ne borimo samo protiv virusa korona, već i protiv mnoštva dezinformacija i manjka transparentnosti. Par je izgledao skladno, a Megan je oduševila bijelom mini haljinom s kristalnim cvjetovima i zlatnim detaljem, jednostavnim satom. Hari je svoju dragu nekoliko puta tokom govora i zagrlio, a Megan mu se naslonila na rame.

Osim što su poslali apel za vakcinaciju, mnogi smatraju kako su i kraljevskoj porodici dali do znanja kako se slažu bolje nego ikad. Megan je još govorila i o rodnoj ravnopravnosti u svim segmentima života, ali i o klimatskim promjenama, koje su nesumnjivo još jedna od velikih kriza kroz koje svijet prolazi. Ovih dana njih dvoje su posjetili i Memorijalni centar za sve žrtve poginule u napadu 11. septembra 2001. godine u Njujorku.

Organizator "Global Citizen Livea" je Global Citizen, nevladina organizacija koja se predstavlja kao "pokret zauzetih građana".

(Gloria.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije