Jet set

Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad

Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad
Foto: Tanjug/AP | Hari i Megan zaljubljeniji nego ikad

Bivši zaposlenici "Firme" ovih dana, nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja kćerke Lilibet Diane, imaju pune ruke posla. Na Global Citizen Liveu poslali su važnu poruku o vakcinaciji, a svojim gestovama, zagrljajima i držanjem za ruke, pokazali su kako su skladniji nego ikad.

Prvi put nakon što je rodila kćerku Lilibet Dianu, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, Megan Markl i princ Hari, ovih dana pojavili su se u javnosti kako bi prisustvovali na filantropskoj manifestaciji - na Global Citizen Liveu. U Central Parku u Njujorku na pozornicu je Hari ušetao držeći Megan za ruku, a tokom govora, međusobno su se pogledavali i izgledali su zaljubljenije nego ikad.

"Jesmo li spremni učiniti ono što treba kako bismo zaustavili pandemiju", pitao je Hari publiku, a Megan je dodala:

"Toliko toga možemo učiniti u ovom trenutku da zaustavimo pandemiju. Zbog toga smo svi danas ovdje", rekla je bivša glumica.

Hari je dodao kako se ne borimo samo protiv virusa korona, već i protiv mnoštva dezinformacija i manjka transparentnosti. Par je izgledao skladno, a Megan je oduševila bijelom mini haljinom s kristalnim cvjetovima i zlatnim detaljem, jednostavnim satom. Hari je svoju dragu nekoliko puta tokom govora i zagrlio, a Megan mu se naslonila na rame.

Osim što su poslali apel za vakcinaciju, mnogi smatraju kako su i kraljevskoj porodici dali do znanja kako se slažu bolje nego ikad. Megan je još govorila i o rodnoj ravnopravnosti u svim segmentima života, ali i o klimatskim promjenama, koje su nesumnjivo još jedna od velikih kriza kroz koje svijet prolazi. Ovih dana njih dvoje su posjetili i Memorijalni centar za sve žrtve poginule u napadu 11. septembra 2001. godine u Njujorku.

Organizator "Global Citizen Livea" je Global Citizen, nevladina organizacija koja se predstavlja kao "pokret zauzetih građana".

(Gloria.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije