Jet set

Haris Džinović: "Imam pravo da napravim kuću sa 70 godina"

Haris Džinović: "Imam pravo da napravim kuću sa 70 godina"
Foto: Arhiva | Haris Džinović: "Imam pravo da napravim kuću sa 70 godina"
N.N.

Pjevač Haris Džinović nedavno se poslije tri godine uređivanja s porodicom uselio u novu luksuznu vilu u Beogradu, čije je uređenje detaljno planirao sa svojom suprugom Melinom Džinović.

Popularni pjevač je priznao da nije bilo zahtjevnih radova i da nije puno "mučio" arhitekte, ali i da je srećan što su se konačno uselili u novi dom.

"To je bila teška muka. Tri godine, ali, eto, i to smo završili. Jedan zid sam pomjerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla", rekao je Haris, pa otkrio i da je neke stvari prepustio supruzi.

"Bilo je dosta Melininih detalja. Dnevni boravak i još neke stvari je Melina sa arhitektom pozavršavala. Uglavnom se ne treba tu ženama petljati, jer uvek bude sve po njihovom, pa sam se sklonio. Melina je umetnik", izjavio je, a na pojedine naslove u medijima se nije previše osvrtao.

"Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda... ", iskren je bio pjevač, ali je i priznao da kuća nije onakva kakvu je želio.

"Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i sretan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje", rekao je pjevač u emisiji "Premijera - Vikend specijal", prenosi "Telegraf".

"Nismo se davno uselili u kuću, možda pre dva meseca, ja još kasnije. Još nisam tu pronašao neki svoj kutak, veliki je to prostor. Nije kao što je bilo u prethodnoj kući da je sve na svom mestu, još su neke stvari i na podu, tako da lutam još oko tih kutaka da vidim šta će se tu desiti", otkrio je Haris.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije