Jet set

Harizmom "kupili" žene širom svijeta

Harizmom "kupili"  žene širom svijeta
Foto: N.N. | Harizmom "kupili" žene širom svijeta

Visok, plav, simetrične crte lica - tako bi ukratko glasio opis savršenog muškarca prema holivudskim standardima ljepote.

 Međutim, u tom površnom svijetu ipak se nađe mjesta za muškarce koji uopšte ne odgovaraju tim standardima, ali zahvaljujući svom talentu i urođenoj harizmi privlače žene širom svijeta.

Na dugoj listi holivudskih zavodnika osim klasičnih ljepotana poput Breda Pita nalaze se i glumci koji žene nisu osvajali izgledom. Naime, oni sigurno nisu klasični ljepotani, odudaraju od nametnutog standarda ljepote i dok ih žene širom svijeta obožavaju, muškarci se zbunjeno pitaju šta to one vide u njima. Ipak, šarm je ono čemu je teže odoljeti nego standardnoj ljepoti.

Jedan od njih je i Džek Nikolson, koji je već decenijama poznat kao pravi otrov za žene, a ni jedan frajer ne može da dokuči zašto. Vragolasti šarm "karta" je na koju je Džek oduvijek igrao i zbog koje mu dame nisu mogle odoljeti.

U istu kategoriju spada i Benisio del Toro. Markantni oskarovac poznat je po svojoj opuštenosti i stilu odijevanja koji će njegove obožavateljke nazvati ležernim, a muškarci zapuštenim. Neočekivanu titulu seks simbola od 1996. godine nosi i britanski glumac Ralf Fajns. Te godine snimio je hit romantičnu dramu "Engleski pacijent", s kojom je zauvijek zaveo žensku publiku.

Među njima su i Vinsent Kasel, bivši muž Monike Beluči, ali i Edrijen Brodi. Uprkos tome što svojim oštrim crtama lica ostavlja utisak čovjeka sirove snage koji svojim pogledom može da ubije onoga ko ga poprijeko pogleda, francuski glumac Vinsent Kasel lako se probio u svijetu kinematografije zbog svoje neobične harizme. Na ovoj listi "srcelomaca" je i bivši Madonin muž Šon Pen, koji je zaveo čak i ljepoticu Šarliz Teron.

Njegovoj harizmi nježniji pol ne može odoljeti ni u poznim godinama, pa je ovaj slavni glumac trenutno u vezi sa 32 godine mlađom glumicom Lejlom Džordži.

Na listi se nalaze i Havijer Bardem, Vilijam Defo, Sil i Džef Goldblum. Jedan od onih koji nikako ne spada pod klasične standarde ljepote, ali koji je zahvaljujući svojoj energiji i šarmu uspio osvojiti prelijepu Penelope Kruz je i glumac Havijer Bardem. Upravo zahvaljujući pomenutim manirima većina žena svijeta voljela bi se naći u zagrljaju ovog muškarca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije