Jet set

Holivudski glumac izgledom razočarao fanove

Holivudski glumac izgledom razočarao fanove
Foto: wikipedia.org | Holivudski glumac izgledom razočarao fanove

Njegov seksi, zategnut stomak više nije takav, pa je holivudski zavodnik i glumac Leonardo Dikaprio razočarao mnoge nakon što su nedavno objavljene fotografije pokazale da on više toliko i ne vodi računa o fizičkom izgledu.

Zvijezdu filmova "Titanik" i "Đango" i "Bilo jednom u Holivudu" mnogi su u SAD mogli tokom avgusta da ga vide na plaži u Malibuu u društvu djevojke Kamile Moron, ali čini se da je za nju zabava na plaži rezervisana samo za ljetnje mesece. Ali je zato Leo tokom vikenda u Malibuu uživao s ocem Džordžom Dikaprijem, kolegom Emilom Hiršom i drugim prijateljima.

Dikaprio mlađi i Hirš u jednom trenutku su se čak okupali, ali osim što je pokazao hrabrost ulaskom u hladno more, holivudski zavodnik je u sivim kupaćim boksericama pokazao i liniju na kojoj mu mnogi neće pozavideti.

Fotografije su otkrile da se glumac malo zapustio i dobio naslage sala oko struka.

Inače, slavnog glumca uskoro ćemo gledati u Netflixovoj komediji "Don't Look Up", a uz njega igraju i Arijana Grande, Meril Strip, Džona Hil, Dženifer Lorens, Kejt Blanšet, Metju Peri…

Radnja filma, kako je ranije pisao "Variety", vrti se oko dvojice astronoma koji kreću na turneju po medijima ne bi li cijeli svijet upozorili na razorni asteroid na čijoj se putanji našla Zemlja.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije