Jet set

Holivudski glumac spasio dječaka iz prevrnutog auta

Holivudski glumac spasio dječaka iz prevrnutog auta
Foto: Screenshot | Holivudski glumac spasio dječaka iz prevrnutog auta

Holivudski glumac Deni Treho poznat po svojim ulogama opakog tipa u filmovima poput "Machete" pomogao je u srijedu u spašavanju malenog dječaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru u Los Anđelesu.

Treho (75) je rekao televizijskoj stanici KABC-TV da je bio na putu ka automehaničaru u četvrti Silmar kada je vidio kako vozač u automobilu prolazi kroz crveno svjetlo i udara u drugi auto koji se na raskrsnici prevrnuo na krov.

Dječak koji je bio vezan u svom sjedištu u zadnjem dijelu auta kao i njegova baka koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, djelimično smrskanom vozilu. Treho i još jedna žena po imenu Monika Džekson su se udružili kako bi oslobodili dijete prije nego što je na mjesto događaja stigla hitna pomoć. Džeksonovan je upuzala u auto na jednoj strani kako bi otkopčala dječaka, a Treho ga je izvukao sa druge strane, prenosi Hina.

Glumac je rekao da je morao da smiri dječaka prije nego što je mogao da ga oslobodi.

"Bio je uspaničen i ja sam rekao: 'OK moramo upotrijebiti naše supermoći', i on je vrisnuo 'supermoći!' i počeli smo vikati 'supermoći'", prisjetio se Treho.

"Nekako smo se povezali", dodao je.

Treho je ostao s dječakom nakon što je oslobođen dok njegovu baku nisu na sigurno izvukli spasioci. KABC-TV javlja da niko nije teže povrijeđen, mada je troje ljudi, među njima i baka i dječak, odvezeno u bolnicu na pregled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije