Jet set

Horejšio iz serije "CSI: Miami" neprepoznatiljiv (FOTO)

Horejšio iz serije "CSI: Miami" neprepoznatiljiv (FOTO)
Foto: Screenshot / YouTube | Horejšio iz serije "CSI: Miami" neprepoznatiljiv (FOTO)

Glumac David Karuso (67) bio je jedan od omiljenijih likova na malim ekranima, proslavio se s ulogom detektiva Džona Kelija u seriji "Njujorški plavci", a najpopularniji je bio za vrijeme emitovanja kriminalističke serije 'CSI: Miami' u kojoj je glumio policijskog poručnika Horatija Kejnea.

Nakon što se hit serija "CSI:Miami" prestala snimati 2012. godine zbog pada gledanosti i visokih troškova produkcije, Karuso se povukao iz javnosti. Snimljen je samo jednom četiri godine kasnije.

Uloge su mu zahtijevale da uvijek bude dotjeran. A danas je odijela, glamur i luksuz zamijenio skromnijim načinom života. Sunčane naočale zamijenio je onima za vid, a odijela širokim trenirkama, piše Daily Mail.

U serijama je nerijetko vozio nabrijane i skupocjene automobile. Izgleda da mu ni oni više nisu napeti pa mu sada odgovara udobnost praktičnog SUV-a, Ford Flexa.

Bavio se prodajom odjeće

Karuso je nakon povlačenja iz svijeta glume otvorio umjetničku galeriju u predgrađu Los Anđelesa, Vestlejk Viledžu. Nakon što ju je zatvorio, okušao se i s trgovinom odjeće u Majamiju. Sada živi od novca kojeg je zaradio tokom glumačke karijere, a radi se o 35 miliona dolara.

Izvor za Daily Mail otkriva da je Davidu gluma uvijek u mislima pa tako u garaži ima uokvirene fotografije svoga lika iz serije.

"Ima svoju fotografiju iz vremena 'CSI Miamija' i još jednu iz 'Proof of Life', dva njegova najveća hita. Obje su obješene u njegovoj garaži", otkriva izvor.

Iako se od glume oprostio kao velika zvijezda, nije odmah postao istom.

Glumac je nakon pojavljivanja u trilerima "Kiss of Death" i "Jade" iz 1995. godine dobio Zlatnu malinu za najgoru novu zvijezdu. Kao dobar glumac zapažen je pet godina kasnije uz Rusela Kroa i Meg Rajan u "Proof of Life".

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije