Jet set

Hrvatski glumac i srpska glumica dokaz da ljubav ne zna za godine

Hrvatski glumac i srpska glumica dokaz da ljubav ne zna za godine
Foto: Instagram | Hrvatski glumac i srpska glumica dokaz da ljubav ne zna za godine, ni kilometre

Da ljubav ne zna za granice, potvrđuje i primer najnovijeg para na regionalnoj javnoj sceni. Lijepa i talentovana glumica Jovana Stojiljković (27) i njen deset godina stariji kolega Goran Bogdan već nekoliko mjeseci su u vezi.

Akteri ove ljubavne priče nedavno su i sami potvrdili da među njima postoje jake emocije, kad je Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća poslije premijere "Nečiste krvi", u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu. Prisutni koji su se tog trenutka zatekli kraj njih dvoje prokomentarisali su da su baš lijep par.

Zajednički prijatelji otkrivaju i da su njih dvoje veoma zaljubljeni. Zasad im ne smetaju ni razlika u godinama ni kilometarska udaljenost. Goran je i poslovno vezan za Beograd jer snima drugu sezonu "Senki nad Balkanom", ali u glavni grad Srbije dolazi sve češće samo zbog Jovane. Ona je rijetko išla kod njega u Zagreb jer je bila zauzeta probama "Nečiste krvi" u nacionalnom teatru, koje su počele krajem januara.

"Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude sa Jovanom, uvijek joj poslije predstave donese cvijeće i iznenadi je nekim lijepim poklonom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vrijeme jedno drugom šalju poruke. ijLepo se slažu, očigledno je da im ljubav prija, kao i da imaju mnogo zajedničkih tema", objašnjava izvor "Glorie".

Jovana, koja je prvu filmsku ulogu imala u čuvenom "Klipu" Maje Miloš, igrala je u ostvarenjima "Kad ljubav zakasni", "Bićemo prvaci sveta", "Otadžbina", "Branio sam Mladu Bosnu", a popularnost stekla izvanrednom glavnom ulogom u "Panami".

Goran je karijeru počeo 2005. ulogom u "Zabranjenoj ljubavi", a poslije role romantičnog, šarmantnog, zgodnog Ante u filmu "Sonja i bik" postao je miljenik ženske publike. Publiku u regionu je osvojio nekoliko godina kasnije angažmanom u dramskoj seriji "Vere i zavere". Njegov junak, Sergej Rudić, heroj je Drugog svjetskog rata, koji se nije snašao u poslijeratnom životu, a Goran je u jednom intervjuu priznao da se on slično osjeća u ljubavnim scenama.

"Dogodi se, čudno je to, radite neke poluintimne stvari. Uvijek se malo zaljubiš", priznao je tada.

Za sada se zna da je bio u vezi sa pjevačicom Lanom Klingor, a šuškalo se i da ima nešto s njenom koleginicom Ninom Badrić, s kojom je snimio spot za njenu pjesmu "Dan D", kao i glumicom Natašom Janjić i mnogim drugim, anonimnim ljepoticama.

Iako su učestvovali u snimanju TV serija "Senke nad Balkanom" i "Jutro će promeniti sve", Jovana i Goran nisu imali zajedničkih scena, a da li će podijeliti kadar u narednoj sezoni Bjelogrlićeve serije, odnosno da li će i pred kamerama biti ljubavni par kao u životu, saznaćemo naredne jeseni, za kada je najavljeno emitovanje novih epizoda.

(Gloria.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije