Jet set

I Blejk Lajvli stigla u Rovinj, pridružila se suprugu

I Blejk Lajvli stigla u Rovinj, pridružila se suprugu
Foto: Instagram | I Blejk Lajvli stigla u Rovinj, pridružila se suprugu

Rajanu Rejnoldsu (42) se u Rovinju pridružila i supruga, popularna glumica Blejk Lajvli (31).

Rejnolds je to otkrio na svom Instagramu gdje je objavio fotografiju s njom te otkrio još jednu dosad nepoznatu informaciju. Osim scena za film 'Hitman's Wife Bodyguard', Rejnolds je u Rovinju snimio i reklamu za svoj džin Aviation.

"Snimamo najnoviji spot za džin u Hrvatskoj", napisao je Rejnolds uz fotografiju sa seta te se zahvalio glumačkoj ekipi.

Podsjetimo, holivudske zvijezde Samjuel L. Džekson (70), Salma Hajek (52) i Rajan Renolds (42) snimaju posljednjih dana film "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Rovinju, gdje će se zadržati do kraja mjeseca.

Javnost pamti Blejk po ulozi u seriji za mlade 'Gossip girl'.  Blejk i Rajan upoznali su se 2010. snimajući zajedno film 'Green Lantern'.

Rajan je tada bio u braku sa Skarlet Johanson, a Blejk je bila u vezi s kolegom iz serije 'Gossip girl' Penom Badgleijem. Tada još nisu ni slutili kako će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo.

Nakon otprilike godinu dana oboje su već prekinuli sa svojim partnerima i nenadano našli se na istoj večeri na duplom sastanku. Iako je svako od njih izašao te večeri s drugim, ubrzo je bilo svima jasno kako su se probudili osjećaji.

"Ona je bila na sasatanku s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom. To je vjerovatno bio najčudniji 'sudar' ikad, jer između nas su frcale iskre kao da je vatromet", ispričao je Rajan za nedljnik Sirius XM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije