Jet set

Ilda Šaulić radi na projektu posvećenom ocu

Ilda Šaulić radi na projektu posvećenom ocu
Foto: Printscreen/Instagram | Ilda Šaulić radi na projektu posvećenom ocu

Ilda Šaulić, koja nastavlja stopama slavnog oca Šabana Šaulića, odlučila je da u njegovu čast organizuje specijalni projekat kojim će njegove legendarne, ali i neke manje poznate pjesme dobiti svoje novo, drugačije izvođenje.

Iako nije otkrila do detalja o čemu se radi, iz njene objave jasno je da je okupila ekipu vrhunskih saradnika, koji će publici predstavljati iznenađenje.

"Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla", napisala je ona i dodala:

"Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu", napisala je ona u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije