Jet set

Imaju svjetsku slavu ali žive skromno

Imaju svjetsku slavu ali žive skromno
Foto: N.N. | Imaju svjetsku slavu ali žive skromno

Iako su stekle svjetsku slavu, ove zvijezde su veoma skromne u privatnom životu!

Često čitamo o raskošnim životima poznatih zvijezda i o tome koliko su razmaženi. Čini se kao da niko od njih ne živi poput običnih smrtnika, ali ipak postoje i oni koji su uprkos slavi ostali prizemni i jednostavni.

Robert Patinson

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial) on

Pomalo tajanstven  i sramežljiv, glumac Robert Patinson proslavio se ulogom Edvarda Kalena u "Sumrak" sagi. Oni koji ga poznaju tvrde da je izuzetno dobar dečko i da nije nimalo razmažen. Ljudi koji su ga sreli tvrde da je prilično normalan i jednostavan, kao i otvoren za razgovor.

Vin Diesel

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got a great feeling about this summer... haha. Remember to set goals, and more importantly, go for it.

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Poznati glumac zvijezda je akcijskih filmova što mu je donijelo mnogobrojne obožavatelje širom svijeta. Njegova stranica na Fejsbuku broji gotovo 27 miliona fanova. Vin je privatno prilično zabavan, pomalo sramežljiv, a veliki je pacifista.

Sandra Bulok

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Jedna od definitivno najzabavnijih i najsimpatičnijih holivudskih glumica je Sandra Bulok. Poznata po svom odličnom smislu za humor, vrlo je jednostavna i prizemna osoba. Poštuje svoje fanove i ne pravi drame poput mnogih svojih kolegica iz šoubiznisa.

Kijanu Rivs

 

Kanadski glumac se često spominje kao osoba koja bi drugim zvijezdama trebalo da posluži kao uzor. Život ga nije mazio, ali Kijanu je ostao svoj. Zbog svoje skromnosti i jednostavnosti jedna od najomiljenijih ličnosti u svijetu slavnih. Uprkos bogatstvu, vodi sasvim normalan život, a poznato je da se vozi javnim prevozom i da često pomaže siromašnima.

Sara Džesika Parker

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend @katflorence launches her latest jewel collection this month. Wishing her all the best! X, SJ #Ad

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Za razliku od Keri koju je glumila u poznatoj seriji "Seks i grad", glumica Sara Džesika Parker u privatnom životu je sasvim drugačija. Zajedno sa suprugom živi prilično skromno, ne rasipaju novac bespotrebno. Rijetko kad odlaze na luksuzna putovanja.

Dženifer Garner

 

Još jedna poznata glumica koja djeluje baš poput djevojke iz komšiluka je Dženifer Garner. Vrlo je skromna i ljubazna, a pristojna je čak i prema paparacima.

Mila Kunis

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback My favorite photo 

A post shared by Mila Kunis (@_kunismilax) on

Poznata holivudska glumica nije dopustila slavi da je pokvari, a mnogi njeni prijatelji tvrde da je ostala ista kao i prije. Vrlo je jednostavna i prizemna, a zbog toga je mnogi obožavaju.

(Zena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije