Jet set

Imala je 108 kilograma, izgubila 45 i postala prava "bomba"

Imala je 108 kilograma, izgubila 45 i postala prava "bomba"
Foto: Instagram | Imala je 108 kilograma, izgubila 45 i postala prava "bomba"

Pjevačica i glumica Džesika Simpson (39) nekada je plijenila scenom, a kasnije su počeli problemi sa kilažom, koji su dostigli svoj vrhunac tokom treće trudnoće, kada je ova plavuša imala više od 100 kilograma.

Sa 108 kilograma odlučila je da promijeni svoj život i u tome je uspjela, te smršala čak 45 kilograma uz pomoć ličnog trenera.

Porodila se u martu 2019. godine, a za godinu dana napravila je potpunu tranformaciju svog tijela i vratila se na nekadašnji izgled.

O njenom izgledu i prije svega zdravlju i dalje brine njen lični trener, koji je i pričao o Džesikinoj transformaciji i tome da nije bilo nikakvih ekstremnih dijeta, već samo propisanih 12.000 koraka dnevno, minimum sedam sati sna i jedan sat bez tehnologije.

"Probudila sam se prije troje djece da napravim svoje korake i provedem vrijeme sa sobom. Budite aktivni, budite aktivni, budite aktivni, zbog svog mentalnog zdravlja", poručila je Džesika uz sliku na kojoj je u uskom šortsu i topiću, a na kojoj se vidi njena mišićna masa, kao i zavidni trbušnjaci o kojima je donedavno samo sanjala.

U julu će napuniti 40 godina, a čini se da će ovaj jubilarni rođendan proslaviti i te kako zadovoljna svojim izgledom, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije