Jet set

Indira Aradinović raskinula vjeridbu

Indira Aradinović raskinula vjeridbu
Foto: Print Screen/Instagram | Indira Aradinović raskinula vjeridbu
N.N.

​Pjevačica Indira Indi Aradinović raskinula je vjeridbu sa vjerenikom iz Kopenhagena.

Kako saznajemo, pjevačica je stavila tačku na dvogodišnju vezu, iako je među njima sve izgledalo bajno. Međutim, razlozi prekida njihove strasne ljubavi za sada su nepoznati javnosti.

Indi je dvije godine uživala u ljubavi sa vjerenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer je ugledni biznismen i nema veze da estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mjesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja usljed pandemije virusa korona.

Svoju zaljubljenost nije krila, pa je redovno na društvene mreže objavljila svoje fotografije i snimke sa proputovanja Evropom na koja su zajedno išli. Imali su razumijevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilazili jer je njihova ljubav bila jača od svega - otkriva naš izvor i dodaje da je njihov iznenadni raskid mnoge ostavio bez teksta.

Ovim povodom Pink.rs pozvao je Indi za komentar i ona je potvrdila njihova saznanja.

"Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumete. O bivšima sve najlepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Srećna sam što se moja poslednja izdata pesma 'Mafijaš' sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvek ima vremena", rekla je pjevačica, koja ovog ljeta priprema nevjerovatne projekte.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije