Jet set

Indira Radić ponovo u javnosti nakon duge medijske pauze

Indira Radić ponovo u javnosti nakon duge medijske pauze
Foto: Instagram | Indira Radić ponovo u javnosti nakon duge medijske pauze

Pjevačica Indira Radić dugo se nije pojavljivala u javnosti, a sada je otkrila i zbog čega je to tako bilo, ali i napravila razliku na današnje vrijeme u odnosu na ono kada je ona započinjala karijeru.

"Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje", ispričala je Indira.

Pjevačica je primjetila i da su se danas međuljudski odnosi prilično promijenili:

"Srećna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio lepši i zdraviji. Poštujem novo vreme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cenu, da ja menjam stil nikako",  ispričala je pjevačica za „Blic“ i otkrila da će uskoro da obraduje svoje fanove.

"Radim intezivno na novom albumu, želim da prati sve što sam do sada radila u karijeri. Dok to ne budem uradila, neću ga pustiti u etar", rekla je Indira.

Inače, već duži vremenski period pjevačica Indira Radić nije medijski zastupljena. Daleko od očiju javnosti ona živi povučenim, porodičnim životom, a ostvarila se i u ulozi bake koja joj i te kako prija.

Kako svoju privatnost ne želi da dijeli na tacni, malo je poznato da je još kako dvadesetpetogodišnjakinja na svijet donijela sina Severina dok je bivši muž Indire Radić i danas prava misterija za javnost.

Da je devedesetih godina prošla kroz jako težak period otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu za domaće medije, a tema koje se dotakle upravo je bivši muž Indire Radić čiji je identitet nepoznat, a sa kojim se nakon razvoda borila oko starateljstva za sina kojeg je on odveo, te je jedva uspjela da ga vrati.

"Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni", rekla je pjevačica u svojoj ispovijesti tada.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije