Jet set

Informacija o vraćanju sina Severini objavljena na njegov rođendan

Informacija o vraćanju sina Severini objavljena na njegov rođendan
Foto: Facebook | Informacija o vraćanju sina Severini objavljena na njegov rođendan

SPLIT – Informacija o tome da je Severina Vučković povratila starateljstva nad sinom Aleksandrom pojavila se danas kada njen nasljednik proslavlja rođendan.

Rođendan je emotivnom čestitkom objavljenom na društvenim mrežama čestitala i Severina.

"Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg… Moj Tomica je od mene iz rodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20:00h i rekla – 'Nemojte me buditi'. U 21:05 h probudio me doktor i rekao – 'Severina, vrime je, idemo u rađaonu'. U bunilu sam uzela mobitel da javim mami. Na mobitelu je bila poruka Tomice… 'Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno'. 

U 23:05h se rodio najljepši anđeo na svijetu, a ja sam postala najsretnija žena na svijetu. Sretan rođendan, sine... i tebi, hani", napisala je Severina.

Podsjećamo, hrvatski mediji danas su objavili da je Županijski sud u Splitu ponovio svoju pređašnju pravnu odluku po kojoj su otac i majka dvanaestogodišnjeg dječaka dužni da dijele roditeljstvo nad djetetom, odnosno da "roditeljsko pravo i dužnost obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije