Jet set

Pratite nas na Google news

Intervju princa Harija će nanijeti štetu kraljevskoj porodici?

Intervju princa Harija će nanijeti štetu kraljevskoj porodici?
Foto: Tanjug/AP | Intervju princa Harija će nanijeti štetu kraljevskoj porodici?
Tanjug

Dugo čekani intervju princa Harija u emisiji američke voditelje Opre Vinfri biće emitovan večeras, a jedan od članova kraljevske porodice je nazvao "toksičnom" atmosferu između princa Harija i njegove supruge Megan Markl, sa jedne strane, i britanske monarhije sa druge strane.

Otkako se princeza Dajana oglasila u javnosti 1995. godine i otkrila detalje o propalom braku sa princom Čarlsom, nijedan intervju člana kraljevske porodice nije privukao ovoliku pažnju, ocijenio je Rojters.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će objasniti zbog čega su napustili Veliku Britaniju i došli u Kaliforniju da započnu novi život.

"Spremna sam da pričam", rekla je Megan, bivša američka glumica, Opri Vinfri u isječku iz emisije koja će biti emitovana na CBS televiziji, dodavši da će joj biti olakšanje da da intervju.

U drugoj najavi emisije, Megan je optužila Bakingemsku palatu za diskriminišuće laži o njoj i Hariju, rekavši da neće ostati bez odgovora.

Neki stručnjaci kažu da bi intervju mogao da nanese štetu kraljevskoj porodici, kao što se to dešavalo u vrijeme razlaza Čarlsa i Dajane.

"Intervju je neka vrsta osvete. Ljudi mogu da povežu intervju s konstantnim obostranim napadima Čarlsa i Dajane koji su bili štetni za monarhiju devedesetih godina", ocijenio je poznavalac prilika u kraljevskoj porodici Ričard Ficvilijams za Rojters.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije