Jet set

Pratite nas na Google news

Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad kćerkom

Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad kćerkom
Foto: WireImage | Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad kćerkom
N.N.

Iako više nisu zajedno, Irina Šajk i Bredli Kuper su se dogovorili o jednoj važnoj stvari. Naime, ruska manekenka i američki glumac su odlučili da žive u istom gradu i da dijele starateljstvo nad svojom kćerkicom Leom De Senom (2).

Tako bar tvrdi izvor tabloida TMZ, koji ističe da će dijete biti podjednako kod Irine i Bredlija, u zavisnosti od njihovih poslovnih obaveza. Ako Šajkova bude više zauzeta poslom, dijete će biti više kod Kupera, i obrnuto. Ako Bredli bude zauzet, djevojčicu će čuvati Irina.

Ono što je poznato jeste da će manekenka i glumac živjeti u Njujorku. Da podsjetimo, par je svojevremeno živio u Los Anđelesu, a nakon prekida ljubavne romanse, Irina je otišla da živi u popularnu "Veliku jabuku". Kako stvari stoje, i Bredli će sada živjeti u Njujorku, mada ga obaveze više vežu za Los Anđeles, pa se postavlja pitanje koliko će Kuper provoditi vrijeme u "gradu anđela".

Kao što je poznato, Irina Šajk i Bredli Kuper su počeli da se zabavljaju 2015. godine, a raskinuli su prošlog mjeseca.

Mediji su nakon toga pisali da se pjevačica Lejdi Gaga, sa kojom je Kuper sarađivao u filmu "Zvijezda je rođena", uselila u njegovu kuću. Oni se povodom toga nisu oglašavali.

Najčitanije