Jet set

Isak Šabanović pokazao romantičnu stranu

Isak Šabanović pokazao romantičnu stranu
Foto: Instagram | Isak Šabanović pokazao romantičnu stranu

Isak Šabanović tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“ otkrio je da za sebe smatra da je romantična duša, pa se prisjetio jedne situacije kada je napravio iznenađenje i na taj način ispoljio svoju romantičnu prirodu.

Na pitanje voditeljki da li je romantičan i pažljiv prema nežnijem polu kada se zaljubi, roker je odgovorio:

"Smatram da sam romantičan, uvek nešto izmislim".

Kako vješto izbjegava da govori na temu ljubavi, pjevač je ispričao kako je došao na ideju da svojim prijateljima priredi iznenađenje i uložio trud kako bi ga sam napravio umjesto da kupi gotov proizvod.

"Jednom sam išao na neku čestitku, ali to nije bilo vezano za devojku. Hteo sam da kupim tortu. Pomislio sam zašto da je kupujem kada mogu sam da je napravim. Verovali ili ne, napravio sam tortu i bila je odlična. Oni su se kleli da sam je kupio, ali srećom sam sačuvao svaki snimak dok sam je pravio",  rekao je Isak i objasnio kako je tekla priprema ove poslastice:

"Ušao sam u prodavnicu i rekao prodavačici da hoću da napravim tortu. Rekli su mi da mi prvo treba mikser, pa sam ga kupio. Zatim su mi rekli da mi treba kalup, a ja nisam ni znao šta je to. Uglavnom, volim kuhinju i pravim tako neka razna jela, ali sve do tada nikada nisam pravio ništa slatko".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije