Jet set

"Isplela mrežu laži": Kajli Džener nije milijarderka

"Isplela mrežu laži": Kajli Džener nije milijarderka
Foto: Ilustracija | "Isplela mrežu laži": Kajli Džener nije milijarderka

Kajli Džener (22) više nije milijarderka, tvrdi "Forbs".

Kako navode, ona je "isplela mrežu laži o podacima kompanije", "naduvala je veličinu posla i uspjeha", a ni u isplati poreza nije bila poštena.

"Lagala je o podacima kompanije i falsifikovala poreske prijave", navodi "Forbs", a sve kako bi "dostigla status milijarderke".

Ove šokantne tvrdnje objavljene su godinu i mjesec dana nakon što je Forbs na svoju naslovnu stranu stavio Kajli i nazvao je "najmlađom milijarderkom ikada, dvije godine zaredom".

"Kajli je, zaista, bila milijarderka, barem prije korona virusa", konkretno na svom zvaničnom sajtu navodi "Forbs".

PR služba Kajli Džener kontaktirana je od strane "Dejli Mejla", ali odgovor još uvijek nisu dobili.

Podsjetimo, Kajli je 51 odsto svoje kompanije "Kylie Cosmetics" prodala gigantu za ljepotu "Coty". Njena kuća se u januaru procjenjivala na 1,2 milijarde dolara.

"Kajli je moderna ikona, sa nevjerovatnim osjećajem za konzumente ljepote", rekao je u novembru Piter Harf, predsjednik giganta "Coty".

Međutim, Forbs sada piše kako Kajli, nakon inkasiranih 340 miliona dolara (poslije plaćenog poreza) više nije milijarderka.

Kao jak argument navode to da se ispostavilo, u objavama kompanije "Coty" u posljednjih 6 mjeseci vidi se kako je biznis Kajli Džener značajno manji i manje profitabilan od onoga što porodica godinama predstavlja javnosti, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije