Jet set

Isplivale eksplicitne fotografije pop zvijezde

Isplivale eksplicitne fotografije pop zvijezde
Foto: Instagram | Isplivale eksplicitne fotografije pop zvijezde

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile eksplicitne fotografije pakistanske pop zvijezde Rabi Pirzade, a nakon silnih reakcija neke zvijezde iz tamošnje industrije pokazale su solidarnost s pjevačicom te su i same objavile fotografije na kojima su gole.

Pakistansko-avganistanska glumica Mališa Hena Kan otvorila je novi nalog na Twitteru samo kako bi podijelila crno-bijele fotografije u znak podrške koleginici. Uz fotografije je stavila hashtagove #SupportRabiPirzada i #iamrabipirzada, prenosi "Index.hr".

Njen primjer slijedila je i Išika Borah, koja se opisuje kao "jedina originalna indijska porno zvijezda".

Protest na Twitteru dolazi nekoliko dana nakon što je Pirzada najavila da napušta šoubiznis zbog 18+ fotografija i snimaka koji su se pojavile na internetu. Dok su je u Pakistanu mnogi optužili za neprimjerenost, na društvenim mrežama dobija podršku sa svih strana svijeta.

Još uvijek nije jasno kako su njene fotografije dospjele na internet, a neki vjeruju da je za to zaslužan ljuti bivši dečko.

Neki misle i da je motiv bio politički, s obzirom na to da je Pirzada otvoreno kritikovala indijskog premijera Nerendrea Modija i njegovu politiku prema Kašmiru.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije