Jet set

Isplivali gnusni detalji o Merilinu Mensonu

Isplivali gnusni detalji o Merilinu Mensonu
Foto: Facebook | Isplivali gnusni detalji o Merilinu Mensonu
N.N.

Novi detalji o nedoličnom ponašanju kontroverznog muzičara Merilina Mensona svakog dana izlaze na vidjelo, a posljednji u nizu je tvrdnja njegovog prijatelja iz djetinjstva da je pjevač zlostavljao svoju majku.

Magazin Rolling Stone je prije nekoliko dana objavio poduži članak sa brojnim svjedočanstvima Mensonovih žrtava.

Neke od intervjuisanih žena su navele da je muzičar u svom domu imao posebnu sobu koja je služila za zlostavljanje, a nju je nazivao "sobom za loše djevojke".

Pjevačica Fibi Bridžers još u februaru ove godine tvitovala je da je kao tinejdžerka i "veliki fan Mensona" boravila u njegovoj kući u kojoj je jednu prostoriju nazvao "sobom za silovanje".

Navela je da nije ozbiljno shvatila tu opasku, ali da joj se "šala" nije dopala.

U maju 2021. godine Ešli Morgan Smitlajn, jedna od desetak žena koje su optužile Mensona za zlostavljanje, rekla je za People Magazine da ju je zaključao u sobu kada ga je razljutila.

Osim ovih žena, svjedočenje Tima Vona, Mensonovog prijatelja iz djetinjstva, uliva dodatnu jezu. On je pomenutom magazinu rekao da je pjevač još kao dijete imao neprirodan odnos sa majkom. On je naveo da je Merilin zlostavljao svoju majku tako što ju je jurio po kući i urlao na nju.

Iako svakoga dana izlaze novi detalji gnosnog ponašanja kontroveznog muzičara, čini se da u javnosti i dalje uspeva da održi imidž velike zvezde.

Dokaz za to je nedavno pojavljivanje u performansu Kanjea Vesta tokom kojeg se, ni manje ni više, nego moli sa reperom.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije