Jet set

Isplivali neprikladni video snimci jednog od najpoznatijih jutjubera

Isplivali neprikladni video snimci jednog od najpoznatijih jutjubera
Foto: Instagram | Isplivali neprikladni video snimci jednog od najpoznatijih jutjubera

Od teorija zavjere do zabavnih i smiješnih videa koje snima sa svojom porodicom i bliskim prijateljima, Šejn Doson uvijek gledaoce zabavlja svojim sadržajem na YouTubeu. Koliko su njegovi videi nestrpljivo iščekivani i koliko ih ljudi vole govori i brojka pratilaca koje ima, a to je gotovo 23 miliona. Kada je objavio svoj posljednji video, stvari su se drastično počele mijenjati.

Naime, prije nekoliko dana objavio je video pod nazivom "Taking Accountability" u kojem se dotaknuo lošeg i uvredljivog ponašanja iz svoje mladosti. Od ismijavanja različitih rasa do neprikladnih seksualnih komentara o djeci, Šejn se u ovom videu dotaknuo svega i odlučio izviniti i preuzeti odgovornost.

Nakon što je video ugledao svjetlo dana, odjednom se počelo pojavljivati sve više i više njegovih starih video klipova u kojima se ne ponaša ni malo primjereno. Jedan od tih videa bio je i onaj gdje Šejn glumi da se samozadovoljava uz "Disney" poster na kojem je Villov Smit, koja je tada imala 11 godina.

Porodica Smit je na svojim društvenim mrežama objavila da su "zgroženi" ovakvim ponašanjem, i ostaje da se vidi kakve korake će preduzeti povodom ove situacije.

Nakon toga, Šejn je u doslovno dva dana izgubio 700 000 pratilaca

Iako na njegovu brojku od preko 22 miliona to ne čini veliku razliku, ipak je veliki broj za tako kratko vrijeme.

Da stvar bude gora već danima se pojavljuju snimci u kojima Šejn, u pokušaju da bude duhovit, seksualizuje djecu i životinje.

Među užasavajućim izjavama je i ona da je jednom namjerno ejakulirao na stomak svoje mačke, ali i snimak u kom ima razgovor sa 12-godišnjom rođakom o seksualnim odnosima na neprimjeren način, dok njena majka nije u prostoriji.

Takođe u gostovanju na jednom podkastu na neprimjeren način priča o bebama.

Šejn se izvinio zbog ovih snimaka, i rekao je da je bio mlad i da je tada mislio na takav "humor na ivici" nije problematičan.

Mnogi su se javili na njegovu objavu, govoreći da ništa ne treba da bude izgovor za seksualizovanje djece i životinja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije