Jet set

Ispovijest srpske pjevačice koja je nestala sa scene prije 15 godina

Ispovijest srpske pjevačice koja je nestala sa scene prije 15 godina
Foto: Screenshot | Ispovijest srpske pjevačice koja je nestala sa scene prije 15 godina

Srpska pjevačica Iva Vrcić prije 15 godina snimila je pjesme "Skloni je od moga stola" i "Lažu me oči tvoje'' i ubrzo nakon toga nestala i sve u vezi s njom bilo je misterija, piše "Telegraf.rs".

Međutim, Iva je više nego dobro i danas živi lijepim životom, ali daleko od Srbije. Sretno je udata, preziva se Delafoli i ima petoro djece.

Kaže, sve što joj se dogodilo kada je snimila pjesmu "Skloni je od moga stola" bilo je prebrzo za njen ukus.

"Krenula sam bukvalno iz zabave... Od malena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala moji roditelji i familija koji su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo... Čak i prebrzo za moj ukus", kaže Iva, nakon 15 godina koliko se nije pojavljivala u javnosti, pa je omladina i ne pamti.

"Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život" ističe Iva za "Pink" i dodaje:

"Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom kćerkom... To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro dece... Dakle, petoro ukupno. Tri kćerke i dva sina".

Kaže da je imala puno hobija otkad se udala, ali se profesionalno nije bavila nijednim poslom.

"O finansijama brine suprug. Nedostaje mi pevanje i muzika, ali javni život ni najmanje. Estradu dosta pratim i kolege pevače, ali nisam baš oduševljena onim što vidim... Nikoga ne osuđujem, jer u moru estradnih likova teško je doći do izražaja, a ne praviti skandale, ali nikad nisam poželela da budem dio toga. Ja baš volim mir. Volim da izađem da šetam u duksu i helankama, bez šminke, sa punđom na glavi i da me niko ne poznaje", ističe Iva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije