Jet set

Istina iza reakcije Nikol Kidman na dodjeli Oskara

Istina iza reakcije Nikol Kidman na dodjeli Oskara
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Istina iza reakcije Nikol Kidman na dodjeli Oskara

Rođen je novi mim… Istinski poznavaoci oblasti znaju kada će fotografija postati viralna i prerasti u mim, pogotovo ako izražava zajedničku emociju, još više ako je smiješna, a posebno ukoliko prikazuje poznatu ličnost. Dakle, kada je na društvenim mrežama osvanula fotografija zapanjene Nikol Kidman širom otvorenih usta, na dodjeli Oskara, presuda je stigla odmah.

Vidjevši fotografiju, korisnici interneta odmah su pomislili da je Kidman šokirana šamarom koji je Vil Smit uputio komičaru Krisu Roku i hipoteza je, da se razumijemo, bila na mjestu. Istina je, međutim, drugačija i možda sve čini još komičnijim.

Nakon što je Kidman mim stotine puta povezivan sa spomentim nemilim događajem, i dana u kojima se ništa drugo nije učitavalo osim glumičinog lica kao savršenog izraza čuđenja, neko se potrudio da provjeri pozadinu kadra. Kako prenosi Vulture, fotografija je snimljena i objavljena na platformi Getty Images nekoliko sati prije šamara, tačnije tokom prvog sata ceremonije koja nije bila emitovana uživo. Fotografija je, ukratko, već bila na internetu dosta prije početka prenosa i jednostavno se savršeno uklopila u kasniji scenario, i čitavu medijsku buru.

U ovom trenutku, međutim, svi su se zapitali šta smo propustili - očigledno nešto još šokantnije od nepromišljenog poteza glumca. Nešto poput Džesike Čestejn koja ulazi u dvoranu. "Da, fotografija Nikol Kidman snimljena je tokom dijela programa koji nije prikazivan na televiziji", izjavio je fotograf Mjung Čun koji je ovjekovečio taj trenutak. "Činilo se da je bila oduševljena što je vidjela Džesiku Čestejn u drugom uglu sale. Kidman je tada ispružila ruke i srčano je pozdravila".

Evo, ako kojim slučajem sumnjate u ovu verziju i čini vam se manje vjerodostojnom od prethodne, pozivamo vas da pogledate fotografije Čestejn u kreaciji modne kuće Gucci, i složićete se s Kidman. A u svakom slučaju, ističu na Twitteru, to je jednostavno stepen entuzijazma koji prenosimo na naše prijatelje svaki put kada nam se pridruže za stolom u restoranu.

(Citymagazine)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije