Jet set

Ivana Mihić: Želela sam da rodim svoje dete

Ivana Mihić: Želela sam da rodim svoje dete
Foto: Instagram | Ivana Mihić: Želela sam da rodim svoje dete

Glumica Ivana Mihić iza sebe ima niz zapaženih uloga u domaćim serijama, uspješna je na mnogim poljima, međutim, jedino što je htjela, a nije ostvarila je to da postane majka.

"Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje",rekla je glumica jednom prilikom, prenose domaći mediji, pa dodala:

"Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na tako odgovoran i human potez".

Glumicu u posljednje vrijeme ne viđamo u novim projektima, a ona je svoje zadovoljstvo i mir u duši pronašla u porodičnoj kući u Grockoj, kao u manastiru Rajinovac, gdje je pomagala oko popravki, renoviranja i svakodnevnih životnih potreba u ovom svetom zdanju.

"Poslednje tri godine moji odlasci u Rajinovac dobili su posebnu dimenziju . Otac je tamo u večnom miru. Odlascima u manastir stekla sam nekoliko prijatelja koji su vezani za ovo mesto. Razgovarala sam sa Serafimom oko manastirskih potreba i njegovim idejama i planovima za unapređivanje manastira, pa sam se postepeno i sama uključivala, jer sam bila u situaciji da mogu da pomognem. Znala sam ko bi mogao i ko bi bio spreman da nam pomogne", objasnila je ona i dodala:

"Arhimandrit Serafim, kao starešina manastira, svakodnevno pored svojih duhovnih aktivnosti lično obavlja i sve fizičke poslove, zidarske, majstorske i prema manastiru se ophodi kao pravi domaćin. Tako sam ga zaticala na traktoru ili za kosilicom. Trudim se koliko mogu da pomognem takvom čoveku koji je i izuzetno obrazovan, završio je bogosloviju i govori ruski i engleski".

Ivanin otac Gordan Mihić mir je pronašao u porti manastira Rajinovac, što je bila njegova posljednja želja.

"Moj otac živi kroz mene, svoje dete i preko moje majke, a njegove životne saputnice, kao i kroz one koji su ga voleli. Njegovo ogromno delo čini ga svakodnevno prisutnim preko filmova, serija i drama", rekla je Ivana Mihić prošle godine za magazin „Gloria“.


 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije