Jet set

Ivana Nikolić otkrila da li se pokajala zbog estetskih zahvata

Ivana Nikolić otkrila da li se pokajala zbog estetskih zahvata
Foto: Print Screen/Instagram | Ivana Nikolić otkrila da li se pokajala zbog estetskih zahvata

Članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić se od samog pojavljivanja izdvojila svojim izgledom, a često je bila meta komentarisanja zbog estetskih zahvata koje je radila na sebi, a o kojima je sada i progovorila te otkrila da li se zbog istih kaje.

Uglavno je bila na meti kritika da ne liči na sebe zbog estetskih zahvata, a Ivana je otkrila da li se ikada pokajala zbog neke operacije.

"Ne kajem se. Nema razloga za tim, podržavam svakoga ko radi na sebi, na bilo koji način", rekla je Ivana.

Ivana veoma brine o svom izgledu, zbog čega svakodnevno posjećuje teretanu. Na pitanje da li joj momci prilaze u teretani, Ivana je odgovorila:

"Ima raznih situacija, ali imam ličnog trenera koji vodi cijeli moj trening tako da oko toga problema nema".

Nedavno su članice grupe "Hurricane" doživjele neprijatnu situaciju na nastupu, a kako je Ivana otkrila do sada nisu doživljavale situacije koje su bile mnogo neprijatne, ali da im se zanimljive situacije dešavaju gotovo na svakom nastupu.

"Nije do sad bilo nečeg što je bilo mnogo neprijatno. Eto imale smo pre neki dan simpatičnu situaciju na nastupu, gde je jedan dečko uzeo Sanji mikrofon i zapevao. Bio je veseo i nije imao neku lošu nameru. Sve u svemu, dosad je uglavnom uvek bilo sve u redu", rekla je Ivana za medije.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije