Jet set

Jadranka Barjaktarović se povlači sa estrade i pokreće privatni biznis

Jadranka Barjaktarović se povlači sa estrade i pokreće privatni biznis
Foto: Instagram | Jadranka Barjaktarović se povlači sa estrade i pokreće privatni biznis

Crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović postala je glavna tema medija u regionu kada je otpevala u Crnoj Gori "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!"

Jadranka je time navukla bijes javnosti, i ostala je bez tezgi, dobijala je prijetnje i na kraju ugasila Instagram nalog.

Sada, prenosi srpska štampa, "gasi" i karijeru?!

Barjaktarovićeva navodno planira da otvori butik i da se izdržava prodajom garderobe, jer tezgi nema.

"Nije pjevala nekoliko mjeseci, dobila je par tezgi i onda je sve stalo zbog skandala. Imala je dosta zakazanih nastupa po Srbiji, ali su joj sve otkazali. Počela je da moli prijatelje, uticajne menadžere, da joj zakažu koncerte u Bosni i Hercegovini, ali je tamo mnogo vlasnika lokala srpskog porijekla i ne žele da čuju za nju," kaže izvor blizak pjevačici.

"Ona sada razvija plan da nešto radi privatno, butik joj je na pameti, to će krenuti kada prestane korona. Pričala je sa nama kako bi voljela da radi nešto sa 'krpicama', prati modu i tu će valjda imati više sreće. Paralelno će raditi veselja samo po Crnoj Gori, jer njena muzička karijera staje, sve pjesme je snimala u Beogradu. Poslije svega, postaće butikašica," rekao je Jadrankin prijatelj koji je želio da ostane anoniman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije