Jet set

Jaiza već u srcima navijača Reala

Jaiza već u srcima navijača Reala
Foto: N.N. | Jaiza već u srcima navijača Reala

Dok se od Mariana Diaza tek očekuje da opravda status velikog pojačanja Reala, njegova djevojka Jaiza Moreno je već opravdala očekivanja navijača.

Španska manekenka, koja je zablistala na predstavljanju svog partnera nakon odlaska djevojke Kristijana Ronalda Georgine Rodrigez, već sada slovi za najatraktivniju "vagsicu" na "Santiago Bernabeu".

Fudbaler rođen u Premija de Maru (Barselona) vratio se u Madrid nakon sjajne sezone u Lionu. On je nekoliko sezona bio član Reala u kojem se nije naigrao, ali sjajne partije u Francuskoj vratile su ga u voljeni dres. Koliko se od njega očekuje najbolje ilustruje podatak da mu je klub uručio sedmicu, broj koji je donedavno pripadao Kristijanu Ronaldu.

Španac, koji je upisao čak jedan nastup za Dominikansku Republiku, za koju je zaledio nastup za mogućnost nastupa za Španiju, u vezi je već duže vrijeme sa španskim modelom. Atraktivna Jaiza promoviše kupaće kostime putem onlajn prodavnice pod imenom "Mystery by Yaiza Moreno".

Ona je veoma uticajna i na društvenim mrežama, a zanimljivo je da svoju vezu sa Diazom uglavnom krije od očiju javnosti, pa je njeno pojavljivanje na zvaničnom predstavljanju na "Santiago Bernabeu" iznenadilo, ali i obradovalo špansku javnost.

Od tada se njen broj fanova na Instagramu gotovo udvostručio, trenutno je na brojci od 35.000, a nema sumnje da će se ova brojka svakodnevno povećavati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije