Jet set

Jami otkrila šta joj je bitno kod muškarca

Jami otkrila šta joj je bitno kod muškarca
Foto: Ilustracija | Jami otkrila šta joj je danas bitno kod muškarca

Pjevačica Jasna Milenković Jami komentarisala je da li je devedesetih godina prošlog vijeka, kada je takođe žarila i palila, bilo bezbjedno sići među publiku na koncertima.

"Za mene je uvek bilo bezbedno. Uvek su me opasni momci svojatali, kao: 'To je naša klinka'. Nikada nisam imala problem, do dana današnjeg. I da neko pomisli da mi neko uradi, pa gde ćeš, ne ide?! To je naša Jami! Ja nisam takva osoba, dugo sam godina na estradi, znaju oni s kim imaju posla", kazala je ona.

Posljednjih mjeseci vlada veliko interesovanje medija za njenu ćerku Leu, koja je njen ponos.

"Ona je prepametna i oprezna, ipak je rasla uz mene i zna šta će i kako će u životu. Stalno joj govorim - vodi računa o sebi, nemoj ni zbog koga da se menjaš, čuvaj i menjaj sebe. Kad tako postaviš priču, nikad nećeš imati problem, uvek ćeš biti voljena i zaljubljena. Taj koji se zaljubi u tebe kakva jesi, ako pokuša da te promeni, to neće biti to", kazala je pjevačica, prenosi Pink.rs.

Na pitanje kakvog muškarca danas traži, Jami je rekla:

"Ja ne tražim... Našli smo se (smijeh). Kada sam bila klinka, nešto drugo mi je bilo bitno, a danas, ako uspe da me ućuti, u smislu kad on priča, ja da ga slušam, onda je on čovek za mene. Mog čoveka sebično krijem, to je slatko i lepo, neka ostane to prava intima, to je za četiri zida, a ceo svet je naš", kazala je Jami.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije