Jet set

Jana Todorović: Nije mi umro sestrić, nego moje dete

Jana Todorović: Nije mi umro sestrić, nego moje dete
Foto: Instagram | Jana Todorović: Nije mi umro sestrić, nego moje dete

Pjevačica Jana Todorović nedavno je doživjela porodičnu tragediju, kada je iznenada preminuo njen sestrić Bane, što je teška srca tada objavila na društvenim mrežama.

Jana je ispričala šta se dogodilo, kao i kako se ona i njena porodica nose s ovim velikim gubitkom i kako je podnijela kada je saznala tužnu vijest. Pjevačica je istakla da sestriću nije bila tetka, nego druga majka, a potom objasnila i kako je došlo do tragedije.

"Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe kćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio. Bane je odrastao na Kosovu s nama. Moja kćerka je doživela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim", rekla je Jana.

Kaže da je nju tragedija zatekla u Americi na nastupima. Ona je odmah krenula za Beograd i trebalo joj je dva i po dana da se vrati u Srbiju. Ističe da su je vraćali u život.

"Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnela tu vest", ispričala je pjevačica jedva se suzdržavajući da ne zaplače.

Jana priča da joj je sestrić dobio koronu i da je bio malo gojazan.

"Otišao je kod lekara, dobi je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorka mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osećao dobro, pristao je. Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan", ispričala je Jana drhtavim glasom.

Istakla je da je sada najvažnije da se drži zbog svoje kćerke, ali i sestre i unuke kojima je najpotrebnija. Janina kćerka i Bane bili su nerazdvojni, budući da su zajedno odrasli.

"Tako veliki šok je prvi put u životu doživela, pa smo sada uz nju sve vreme. Moramo da nastavimo dalje - izjavila je Jana, koja kaže da ju je puno prijatelja s estrade zvalo i nudilo joj pomoć, te da je svima zahvalna, ali i da zbog velikog bola nije imala snage svima pojedinačno da odgovori", istakla je Jana, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije