Jet set

Jana progovorila o sukobu sa Stojom

Jana progovorila o sukobu sa Stojom
Foto: Print Screen/Instagram/janavip2011 | Jana progovorila o sukobu sa Stojom

Pjevačica Dragana Todorović Jana, poznata je kao kraljica bakšiša, a sada se prisjetila svojih početaka, ali je progovorila i o svom sukobu sa Stojankom Novaković Stojom.

"Ja sam se pojavila u srećno vreme, 1997. godine, bila sam otkriće godine. Imala sam sreću da nastupam sa legendama, mnogo sam naučila od njih i drago mi je što sam imala priliku i čast da se družim sa njima i upoznam ih malo bolje", rekla je Jana u emisiji "Ekskluzivno".

Osvrnula se i na svoj medijski rat sa Stojom, pa poručila da se one zapravo gotive i da tu nema mjesta za takve glasine.

"Ne bih ja o tome, Stoji želim sve najbolje, ona je divna žena i divna majka, nema potrebe o tome, ja joj šaljem pozdrav", dodaje Jana.

Inače, ona je i ranije govorila o sukobu sa Stojom, a tada je priznala da joj bi se izvinila.

"Nas dve smo i nastupale zajedno, dosta smo se viđale i ona je samo prestala da se javlja. Ja ne znam šta se tu desilo, ako je nešto do mene, nemam problem da se izvinim, ali stvarno ne znam zašto je prestala da se javlja", rekla je Jana i dodala da bi i željela da nastavi i dalje da sarađuje sa Stojom.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije