Jet set

Jedini razlog zbog kojeg se Čarls oženio Dajanom

Jedini razlog zbog kojeg se Čarls oženio Dajanom
Foto: N.N. | Jedini razlog zbog kojeg se Čarls oženio Dajanom

Princeza Dajana nije bila prvi izbor za buduću ženu princa Čarlsa. On se naime prije Dajane, zabavljao sa njenom rođenom sestrom Sarom Spenser. Međutim, Saru nije želio da oženi jer je prije njega imala brojne momke.

Malo toga je ostalo neobjavljeno i neispričano kada je u pitanju bračni život princa Čarlsa i princeze Dajane. Međutim, nedavno u javnost isplivao razgovor Lejdi Di i njene komšinice Dejne Bruk. Dajana joj je u intervjuu 80-tih godina i to prije nego što se udala za Čarlsa.

Dajana je Dejni tada rekla da misli da je Čarls "bacio oko" na nju i da će nju, umjesto sestre Sare i da oženi.

 Lejdi Di je u inervjuu rekla da misli da je za kraljevsku porodicu ona bolji izbor, jer nije poput njene sestre "uskakala u razne krevete", odnosno jer je bila djevica.

"Dajana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htela da bude nevidljiva. Od svega na njoj najviše pamtim njene oči. Plavozelene oči koje su izgledale kao svjetla automobila kada bi vas pogledala", rekla je Bruk, prenosi britanski Ekspres.

Brok je rekla i da joj je Dajana tada priznala da je u vezi sa budućim kraljem.

Dajana je tada ispričala da se ona i Čarls nalaze u medijskom haosu bez ikakvog povoda i da kraljevska porodica nije učinila dovoljno da je zaštiti od novinara. Požalila se da joj smetaju tračevi da se noću nalazi s princem, ali je i priznala novinarki da smatra da su je izabrali za kraljevsku nevjestu samo zato što je djevica.

"Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet", objasnila je princeza.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije