Jet set

Jedna od najljepših žena zabrinula fanove: "Otišla si predaleko"

Jedna od najljepših žena zabrinula fanove: "Otišla si predaleko"
Foto: Instagram | Jedna od najljepših žena svijeta zabrinula fanove "Otišla si predaleko"

Po mnogima, ona je jedna od najpoželjnijih modela i glumica današnjice. Ali ovog puta, iznenadila je fanove koji su je oštro kritikovali njen premršav izgled.

Emili Ratajkovski (30) od trenutka kada se pojavila u spotu za pesmu Robina Tika "Blurred lines" (2013) važi za jednu od najljepših žena na svijetu.

Poslije spota, uslijedili su razni angažmani za mode revije i kampanje, a takođe ova brineta se slikala i za 2012. godine slikala za erotski časopis "Treats!" i za nju ovo nije bilo ništa strašno, jer je s roditeljima još kao adolescent, odlazila na nudističke plaže.

Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila sliku sa dodjele modnih nagrada koje je organizovalo Američko udruženje modnih dizajnera (CFDA).

Na slici pozira u suknji i topu sa dugim rukavima i vidi se njen premršavi stomak:

"Zamalo nisam ovo objavila jer sam znala kakve će reakcije izazvati, ali hej, to je moje tijelo i neću se oslanjati na posramljivanje", napisala je Emili u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Naravno da je fotka izazvala niz komenatara: "Da li si dobro?", "Otišla si predaleko", "Djeluje nezdravo", "Što nije u redu s njenim stomakom?", "Premršava si", "Kakav primjer daješ" pisali su joj.

Takođe, bilo je i malobrojnih koji su joj uputili komplimente da dobro izgleda i da ne vide ništa loše na slici.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije