Jet set

Jelena Dokić skinula 40 kilograma

Jelena Dokić skinula 40 kilograma
Foto: N.N. | Jelena Dokić skinula 40 kilograma

Bivša teniserka Jelena Dokić objavila je na Instagramu fotografije svoje fizičke transformacije. Svoju tešku životnu priču opisala je u autobiografskoj knjizi „Neslomljiva“, a ovog je puta sa anovima odlučila podijeliti kako je skinula 40 kilograma.

Naime, do prije nekoliko mjeseci imala je 120 kilograma, a želja joj je spustiti se na  66, koliko je imala tokom karijere.

“Fotografija s lijeve strane, s početka mog puta gubljenja kilograma teška je i za objavljivanje i za gledanje. Živjela sam nezdravo i nesportski, ali važnije od toga bilo je to što sam bila nesretna i nisam imala samopouzdanja. Nisam htjela izlaziti iz kuće, odbijala sam poslovne ponude jer sam bila nesigurna i nesretna. Onda se moj život promijenio”, napisala je.

Kako kaže, pomogla joj je dijeta Dženi Greg.

“Brzo sam otkrila kako je lako i jednostavno i koliko je hrana zapravo ukusna. Sviđa mi se i to što se moji obroci brzo pripremaju te da imam na raspolaganju više od 70 različitih namirnica na meniju, koje neće ugroziti moje gubljenje kilograma”, otkrila je.

Istaknula je da se nada da nadahnuti i motivisati druge koji se bore s istim problemima kao ona.

“Bez obzira na to što želite postići, sve se može. Ja sam na pola puta svog putovanja kad je riječ o gubitku kilograma i veoma sam uzbuđena zbog onog što je ispred mene”, poručila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije