Jet set

Jelena Rozga: Voljela bih da se ostvarim u ulozi majke

Jelena Rozga: Voljela bih da se ostvarim u ulozi majke
Foto: N.N. | Jelena Rozga: Voljela bih da se ostvarim u ulozi majke

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga (40) je u prethodnoj godini imala puno poslovnih uspeha, dok je na privatnom planu prekinula romansu sa kolegom Stjepanom Hauserom, sa kojim je bila dve i po godine u vezi.

Jelena kaže da vjeru u ljubav nije izgubila i progovorila je o majčinstvu.

"Ja sam žena u čijem srcu će ljubav uvijek stanovati", ističe ona i kaže da nema bojazan, kao većina njenih koleginica, da joj otkucava biološki sat za ostvarivanje u ulozi majke.

"Majčinstvo je nesumnjivo predivno iskustvo i voljela bih da se nađem u toj ulozi, ali, kao i ljubav, nemoguće je uvrstiti ga u raspored kao da je riječ o jednoj od svakodnevnih obaveza", rekla je pjevačica, koja priznaje da ne pušta tako lako ljude iz svog života ako smatra da su vrijedni.

Rozgin seksepil već godinama plijeni muški dio njene publike, dok joj žene zavide jer se godinama ne mijenja.

"Po pitanju njege tijela i lica sam jako disciplinovana i vjerujem da se sve to vraća jer koža pamti. Djelom jeste, naravno, zaslužna i genetika, ipak nastojim ne pretjerivati ni u čemu, pravilno se hranim i slušam svoje tijelo. Isto tako trudim se da budem okružena pozitivnim mislima. Najveći neprijatelj lijepog izgleda je upravo stres, pokušavam koliko mogu da ga svedem na najmanju mjeru", otkriva Rozga.

(story.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije