Jet set

Jelena Veljača se udaje treći put

Jelena Veljača se udaje treći put
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL | Jelena Veljača se udaje treći put
N.N.

Jelena Veljača zaručila se za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, piše Story.

Par je svoju vezu potvrdio u septembru prošle godine, a ubrzo su se nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti, kada su ih fotografi uhvatili kako razmjenjuju zaljubljene poglede i osmijehe. U posljednje vrijeme svoju ljubav ne kriju od javnosti pa Jelena redovno dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Nedavno su se zajedno i uselili u stan u centru Zagreba.

"Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo osnova za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav", rekla je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

"Briljantno je pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga. Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju", dodala je.

Jelena Veljača udavala se dva puta, a oba braka trajala su po tri godine.

Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015., udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima kćerku Lenu. Njihov brak raspao se u septembtu 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog kćerke ostali u dobrim odnosima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije