Jet set

Jovan Perišić o prvom nastupu: Bacali su pare na mene

Jovan Perišić o prvom nastupu: Bacali su pare na mene
Foto: Ilustracija/Arhiva | Jovan Perišić o prvom nastupu: Bacali su pare na mene

Veliki hitovi i zagarantovan provod sinonim su za pjevača Jovana Perišića, koji je jedan od najtraženijih.

Za razliku od mnogih koji su imali jasan cilj o željama za budućnost, Perišić je tokom odrastanja maštao o različitim poslovima, a iako je oduvijek volio muziku nije mogao ni da sanja da će danas biti velika zvijezda.

"Kao i svaki mlad čovjek sam maštao. Kao mali volio sam fudbal pa sam mislio i da ću se time baviti, kasnije možda i pilot i sve se tih devedestih izdešavalo čudno. Sreća moja pojavio se mikrofon", navodi on.

Usled nemilih dešavanja u regionu, mladi pjevač se iz rodnog Ribnika seli se za Beograd, a zatim u Novi Sad, a kada je poslije nedjelju dana poželio se vrati u BiH zadesilo ga je neprijatno iznenađenje.

"Na stanici sam tražio kartu za Banjaluku i oni su mi rekli kako ta karta ne postoji. Gledam šta da radim i neka moja rodica koje je tu živjela opsovala me onako ponaški gdje ću i ostanem ja tu", započeo je priču Jovan.

Svoj glas nije krio i često je umio da zapjeva uz radio u kolima, ali pohvalama rodbine nije pridavao veliki značaj smatrajući da svi iz njegovog kraja imaju dobar glas. Jednom prilikom obećao je sinu od rođake kod koje je živio da će pjevati na njegovoj svadbi.

"Prva pjesma je bila od Halida Muslimovića 'Znam za sve sam kriv' i ta rodbina je krenula da baca pare na mene i ja sam se zbunio. Što sam znao pjesama to sam otpjevao, ostavio mikrofon i krenuo iz mase", prisjetio se on, a kada je za njim krenula pjevačica i oslovila ga sa kolega nije znao šta ga je snašlo.

"Ja onako zbunjen, ne znam da se meni obraća i pita me gdje pjevam. Ja kažem kako ne pjevam nigdje, već da samo volim i sutra već se pročulo da ima neki mali, zvali me i tako je sve počelo", ispričao je Perišić svojevremeno za Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije