Jet set

Jovana Jeremić "poludjela" za Milanom Marićem: "Kida"

Jovana Jeremić "poludjela" za Milanom Marićem: "Kida"
Foto: Facebook/Jovana Jeremic | Jovana Jeremić "poludjela" za Milanom Marićem: "Kida"

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, oduševljena je glumcem Milanom Marićem, kog je javno pohvalila.

Jovana je na svom Facebook nalogu podijelila Milanove fotografije, a lijepe riječi na njegov račun, što profesionalno, što zbog izgleda, samo su se nizale.

"Glumci mi nikad nisu bili poželjni, ali on je bio moj favorit od prvog momenta. Milan Marić kida. Ozbiljan baja. Moj kod. Obožavam ga. Ima svu moju podršku", napisala je Jovana i dodala:

"I nije do lepote. Nikad je nisam tražila. Ovaj čovek ima ličnost. To je ono što uzbuđuje. Moj favorit od prvog momenta. Imao je podršku i kad je Biković bio glavni. Ja sam isključivo navijala samo za Milana Marića. Bih u pravu. Kao i za sve", zaključila je Jovana.

Podsjetimo, Milan je oduševio publiku u filmu "Toma", o legandarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću, kojeg je maestralno odglumio.

Na pomenu povodom 30 godina od Tomine smrti, koji je obilježen juče, 30. septembra na Novom groblju, udovica legandarnog pjevača, Gordana Zdravković, rasplakala se kada je zagrlila Marića.

(Telegraf.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije