Jet set

Jusuf Nurkić ugostio Roberta Dacešina: "Zemljak moj" (FOTO)

Jusuf Nurkić ugostio Roberta Dacešina: "Zemljak moj" (FOTO)
Foto: Facebook | Jusuf Nurkić ugostio Roberta Dacešina: "Zemljak moj" (FOTO)

Robert Dacešin, bloger i putopisac iz Banjaluke, susreo se s košarkaškom legendom Jusufom Nurkićem, reprezentativcem Bosne i Hercegovine i košarkašem Phoenix Sunsa.

Na Facebook postu koji je objavio uz fotografiju s proslavljenim košarkašem, napisao je da od djetinjstva prati NBA, a da mu je splet neobičnih životnih okolnosti omogućio da preko interneta stupi u kontakt s Nurkićem, koji mu je, kako je rekao, u Arizoni priredio doček za pamćenje.

"Tih desetak sati tog 24.2.2024. vjerovatno ću još dugo prepričavati drugarima kući. Neću pričati o tome kako nam je sredio vrhunske karte za utakmicu, izveo nas na večeru i posvetio nam par sati svog vremena. Niti o tome da nas je odveo u trening centar Phoenix Sunsa i pokazao nam gdje oni jedu, treniraju, imaju sastanke i slično. Već o tome da je bilo baš ugodno biti sa njim i prosto pričati o životu, na način ko da se znamo sto godina. Samo smo došli, zagrlili se i pustili priču. Jeste da putujući svijetom upoznaš mnogo dobrih ljudi, čuješ mnogo priča i doživiš trenutke koju ti se urežu pod kožu, ali vraćajući se nazad ka smještaju nakon druženja sa njim, jedino o čemu smo u autu pričali je koliko je lik pozitivan, gotivan i jednostavan. Koliko dobrih stvari radi o kojima ne priča i koliko ostavlja i za sebe a o čemu se ne piše. Družimo se opet brate i hvala što si mi dao da šutam na isti koš kao Kevin Durent", napisao je Dacešin.

I Nurkić je objavio post o susretu s putopiscem i blogerom, riječima "ljudina zemljak moj Robert Dacešin", na šta mu je u komentaru Dacešin napisao "hvala brate na gostoprimstvu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije