Jet set

Kajli Džener iskopirala Severinu

Kajli Džener iskopirala Severinu
Foto: Instagram | Kajli Džener iskopirala Severinu

Najmlađa članica porodice Kardašijan-Džener, Kajli, nije ni slutila da će zbog svojih novih fotografija biti broj jedan u regionalnim medijima.

Naime, zgodna Kajli ovoga puta, pažnju javnosti ukrala je svojom novom fotografijom koju je postavila na Instagram. Samo u donjem vešu, 22-godišnjakinja pozirala je umotana ružičastim konopcem i to, vjerovali ili ne, po uzoru najpoznatije hrvatske pjevačice.

Ova priča i ne bi bila toliko zanimljiva, da prije deset godina pjevačica Severina Kojić nije uradila identičan editorijal.

Ove fotografije, kako piše Azra.ba primjetio je hrvatski modni producent Viktor Drago, koje je osmislio 2011. godine za Pirellijev kalendar čija je glavna zvijezda bila pomenuta Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tangled

A post shared by Kylie  (@kyliejenner) on

Kako piše pomenuti portal, Severina je tada odradila sjajan foto editorijal u kom je čak promijenila sijaset odjevnih kombinacija a ubjedljivu pobjedu odnio je book sa fotkama na kojima pozira u seksi donjem vešu.

Drago je ovo podijelio na svom Facebook profilu gdje je uporedio Severinine fotografije sa Kajlinom novonastalom i pored iste stavio interesantan opis:

"Nešto što smo napravili prije 10 godina. Reciklaža (lijevo Severina 2010, desno druga djevojka 2020)."

Iako umije savršeno da se slika, ali i da manijakalno troši zarađene milione, najmlađa uspješna preduzetnica ipak ne umije da rasporedi svoj novac kao ni da sa njim da rukovodi.

Tako su nedavno u javnost dospjele informacije da je Kajli Džener prodala veliki udio svoje kompanije. Priča se da je jedan gigant u svijetu kozmetike otkupio 51% udjela u njenoj firmi i ovim potezom automatski postao većinski vlasnik.

Da li sudbina Kajli Džener visi o koncu i da li će ubuduće morati da "povuče ručnu" u nekontrolisanjom trošenju novca, ostaje da vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije