Jet set

Pratite nas na Google news

Kako Antonio Banderas održava formu dok je u izolaciji?

Kako Antonio Banderas održava formu dok je u izolaciji?
Foto: N.N. | Kako Antonio Banderas održava formu dok je u izolaciji?
N.N.

​"Kod kuće, ali aktivno" – španski glumac, u 59. godini, misli na zdravlje i bezbjednost i ostaje u kući. Međutim, njega to ne sprečava da brutalnim kućnim treningom održava formu.

Prethodnih mjeseci je glumac, nominovan za Oskara i dobitnik Goja nagrade, putovao svijetom po prestižnim događajima dodjele nagrada, zbog filma "Bol i slava", Pedra Almodovara.

Sada, kada dane provodi u kući, na svom Instagram nalogu je priredio izložbu svojih čeličnih trbušnjaka, i tako nas ostavio bez teksta. Pokazao je i to da ga karantin neće spriječiti da takve trbušnjake održi.

Video sa opisom "Zagrijavanje za jezgro" pokazao je kako izgleda njegova priprema pre nego što skoči na scenu, i sadrži razne vežbe koje nam pokazuju disciplinu, upornost i entuzijazam – koje glumac ulaže u sebe. Pažnju u videu posebno privlači to kako su mu leđa sve vrijeme prava, a noge potpuno zategnute – dve ključne stvari kada je u pitanju pravilno izvođenje vežbi.

Na sve ovo pažnju je privukao i komentar bivše žene Antonia Banderasa, Melani Grifit: "Ćao Lijepi! Odličan trening! Spavaća soba je i dalje ista."

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije